Wij zijn verhuisd!

Op 23 december 2021 zijn wij verhuisd naar ons prachtige nieuwe kantoor in Ede.

Sellvation marketing moves forward. Figuurlijk, want we willen hét data-driven marketingbureau van Nederland worden. Maar ook letterlijk. Daarom zijn wij verhuisd naar een markant kantoorgebouw aan de A30 in Ede. Ons nieuwe onderkomen sluit perfect aan bij de ambities die wij als bedrijf voor ogen hebben.

Ons nieuwe adres:

Galvanistraat 123
6716 AE Ede

t. 085 – 11 400 40

Blogs

Handige updates, tips en trends

Retail Recruitment anno 2023: heb jij je zaakjes op orde?

Het vinden van geschikt personeel is lastiger dan ooit. Dat merkt vooral de detailhandel. En dit geldt niet alleen voor kleine zelfstandige ondernemers, maar ook voor grote retailorganisaties. Hoe vis je het best in een nagenoeg lege vijver?

Doen! Interactie in e-mailmarketing

Er zijn tig redenen om te investeren in e-mailmarketing. Bijvoorbeeld om leads te genereren, klanten te informeren en/of producten te verkopen. Welk doel je ook nastreeft; maak je e-mailmarketing interactief!

Hulp nodig met Salesforce Marketing Cloud?

Onze experts beschikken over uitgebreide kennis van Salesforce Marketing Cloud producten om inspirerende en gepersonaliseerde digitale klantervaringen te creëren. Zij kennen alle ins en outs en kunnen voor een korte of lange tijd jouw marketingteam versterken.