Data driven marketing

Wij vertalen jouw klantdata naar marketingcampagnes die wel werken

Wat wij doen
Succesvolle marketingcampagnes vormen de basis van elk succesvol bedrijf. Door optimaal gebruik te maken van data ben je als organisatie in staat groeiambities te realiseren. 

Jouw organisatie bezit grote hoeveelheden (klant)data. Informatie die van onschatbare waarde is voor jouw bedrijf. Mits je in staat bent deze data te ontsluiten en weet hoe je die vervolgens doeltreffend kunt inzetten.

Wij zijn Sellvation Marketing. Ons team met gepassioneerde experts ontsluiten en analyseren jouw klantdata om inzichten en kansen te creëren. Ook helpen we je bij het bedenken, regisseren en uitvoeren van marketingcampagnes om je doelstellingen te behalen. Dus stop met marketing vanuit onderbuikgevoel en start met data driven marketing. En bereik snel en effectief de juiste klant, op het juiste moment met de juiste boodschap via het juiste kanaal.  

Maatwerk applicaties
E-mail marketing
Data-driven marketing
Artificial intelligence
Campagne management
Data management
Hoe wij werken
Sellvation Marketing is jouw bevlogen data driven marketing afdeling

Samen mét jou halen we het maximale uit jouw klantdata. Wij adviseren niet alleen op het gebied van digitale marketing, maar voeren het ook (desgewenst) uit. We leggen de lat hoog. Niet alleen als het gaat om onze werkzaamheden voor opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Ons doel is om van Sellvation Marketing hét data driven marketingbureau van Nederland te maken. Dus bij ons geen loze beloftes of losse flodders, maar meetbare resultaten.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.