HOME / Diensten / Artificial intelligence

Artificial intelligence

Artificial Intelligence: Schieten met losse flodders of liever met scherp? Ken je klant en speel in op zijn behoeftes met het juiste aanbod, op het juiste moment en met het juiste kanaal. Sellvation marketing heeft niet alleen de juiste tools maar ook ruime ervaring in het optimaal gebruik maken AI voor effectieve marketingcamapgnes.

Maak met AI optimaal gebruik van beschikbare data

Grote marketingcampagnes vereisen grote budgetten, maar de vraag is hoe efficiënt het is als een en dezelfde boodschap over een massa wordt verspreid. Het antwoord op hoe je je marketing wél effectief kunt inzetten, vind je (simpel genoeg) gewoon in jouw organisatie. Jouw bedrijf heeft immers een schat aan klantdata in huis, maar deze wordt vaak niet geanalyseerd en dus onbenut gelaten. Atificial Intelligence is het middel om de klantdata volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd per klant te vertalen naar gepersonaliseerde content en aanbiedingen.

Een must have!

Kunstmatige intelligentie geeft organisaties de mogelijkheid grote hoeveelheden tekst te analyseren. Die kennis kun jij gebruiken om je strategie te bepalen, waardoor je bijvoorbeeld unieke winkelervaringen kunt aanbieden, je realtime inspeelt op klantbehoefte en zorgt voor de beste prestaties en consistente personalisatie binnen alle kanalen. Jij doet hetgeen waar jij goed in bent, wij zorgen voor hetgeen waar wij goed in zijn, zoals het verzamelen en analyseren van data, het bouwen en optimaliseren van algoritmes en deze winstgevend maken voor een organisatie.

Artificial Intelligence is voor organisaties niet langer meer een nice-to-have, maar een musthave!

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.