HOME / Diensten / Data management

Data management

Wil je meer controle over je eigen data en zo snel en eenvoudig mogelijk data uit verschillende systemen koppelen? Sellvation marketing biedt graag de helpende hand. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren databases en datakoppelingen zodat alle relevante data beschikbaar is op één centrale plek binnen de organisatie.

Het nieuwe goud

Data is voor veel bedrijven het nieuwe goud. En het ligt als het ware in jouw organisatie voor het oprapen, míts je weet waar je moet zoeken en hoe je het kunt ontsluiten. Sellvation helpt bedrijven met data management, zodat ze snel en optimaal gebruik kunnen maken van alle waardevolle informatie dat binnen het bedrijf aanwezig is.

Data management, het fundament van succesvolle marketingcampagnes

In de database van elke organisatie zit veel waardevolle klantinformatie. Wanneer je toegang hebt tot de volledige, actuele en relevante informatie over jouw klanten, kun je ze persoonlijk en effectief bereiken. Maar welke informatie is bruikbaar en welke niet? En waar vind je de juiste gegevens? De kwaliteit van de data bepaalt immers het effect op jouw klant en jouw organisatie. De experts van Sellvation helpen jou om grip te krijgen op jouw klantdata. Wij ontsluiten, koppelen, beheren, optimaliseren, actualiseren, beveiligen en schonen data op voor onze opdrachtgevers. Op een duurzame manier en, uiteraard, rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.