HOME / Oplossingen / CCMp, het alles in één platform voor klantcommunicatie

CCMp; maakt communicatie met klanten eenvoudig

Met CCM professional (Customer Communications Management) kun je eenvoudig klantgegevens beheren, dynamische microsites bouwen, razendsnel e-mailnieuwsbrieven versturen en heb je altijd toegang tot je data en statistieken. Doordat binnen CCM professional  Customer Managed Relationships (CRM), Content Management Systeem (CMS) en E-mail Marketing Systeem (EMS) zijn geïntegreerd, kun je complexe bewerkingen eenvoudig standaardiseren. Een hightech systeem met 1001 mogelijkheden, maar verrassend gebruiksvriendelijk!

De motor achter succesvolle marketingcampagnes

Met CCM professional heb je een krachtig SaaS-softwarepakket in handen. Het systeem bestaat uit een CRM-, CMS- en EMS-module. Customer Managed Relationships (CRM) zorgt voor één centrale klantendatabase voor alle contactmomenten. Doordat elke interactie van de klant met je organisatie wordt vastgelegd, krijg je een 360-graden beeld van elke klant. Je klantrelatiebeheer wordt door CRM naar een hoger plan getild.
Met het Content Management Systeem (CMS) maak je eenvoudig webpagina’s dynamisch en persoonlijk. Hierdoor ontvangt elke bezoeker ‘informatie op maat’. Analyseer eenvoudig de populariteit van marketingacties met bezoekstatistieken en haal automatisch nieuwe content van externe bronnen binnen via de CMS-API.
Dankzij E-mail Marketing Systeem (EMS) wordt het opstellen en het versturen van e-mailnieuwsbrieven en het bekijken van de statistieken kinderspel. Vergelijk onder andere het succes van de mailings en analyseer trends in klikgedrag met de EMS-monitor. Of maak bijvoorbeeld informatie in een e-mail automatisch actueel via realtime content.

CCM professional is de verborgen kracht achter een groot aantal retailformules. Bovendien groeit het aantal enthousiaste gebruikers gestaag. En dat is niet voor niets. Meer weten? De professionals van Sellvation vertellen je graag alle ins and outs van dit geweldige systeem!

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.