HOME / Diensten / E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Sellvation marketing helpt bedrijven de voordelen van e-mail marketing optimaal te benutten. Zowel op strategisch niveau als in de uitvoering van de marketingcampagnes.

Het meest effectieve marketingmiddel

E-mail marketing is effectief en relatief goedkoop. En daardoor ook populair onder bedrijven. Hoe zorg je dat jouw e-mail opvalt tussen al die andere e-mails? E-mailmarketing gaat verder dan simpelweg het versturen van berichten. Met de juiste strategie bind je (potentiële én huidige) klanten, zorg je voor meer traffic naar de website en houdt je doelgroep je in het oog. Meerdere vliegen in één klap, daar houden wij van!

Ruim 18 jaar ervaring met e-mail marketing

E-mail marketing is de core business van Sellvation. Hier begonnen we in 2003 mee. En nog steeds is e-mail hét kanaal om een boodschap over te brengen voor marketing- en communicatiedoeleinden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld social media dat erg vluchtig is (waardoor berichten veelvuldig gemist worden) en zoekmachines die pas gebruikt worden als mensen daadwerkelijk iets nodig hebben, vang je met een gedegen e-mailbericht bijna altijd de aandacht van de ontvanger.

Wij van Sellvation mogen dan leunen op meer dan 18 jaar ervaring, wij blijven altijd vooruitkijken. De trends en technische ontwikkelingen gaan bij e-mailmarketing namelijk razendsnel en wij lopen graag voorop. E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is zeker de moeite waard. Vooral omdat de kosten relatief laag zijn. Wij kunnen je helpen bij de strategie, het formuleren van campagnes, het ontwerpen, bouwen, onderhouden, testen en opstellen van e-mails tot het volledig verzorgen van e-mailmarketingcampagnes. Jouw e-mailmarketing op de juiste manier inzetten? Profiteer van onze kennis, ervaring én vooruitstrevendheid!

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.