HOME / Oplossingen / Loyalty as a Service

Loyalty as a Service houdt trouwe klanten aan boord

Klantenbindingsacties zijn de meest effectieve manier om je omzet te verhogen en trouwe klanten te krijgen én te behouden. Met Loyalty as a Service kan ieder bedrijf eenvoudig een eigen loyaliteitsprogramma verwerkelijken.

We weten allemaal dat het meer tijd, geld en energie kost om nieuwe klanten te werven dan om producten aan bestaande klanten te verkopen. Dit is immers de groep mensen die hart heeft voor je bedrijf en die je organisatie helpt groeien. Studies tonen aan dat de kans dat een bestaande klant een nieuwe aankoop doet maar liefst negen (!) keer groter is in vergelijking met een nieuwe klant. Bovendien besteden ze gemiddeld 30% meer. Daarom investeren bedrijven en merken uitvoerig in klantenbinding en beloningssystemen.

 

Laagdrempelig loyaliteitsoplossing

Loyalty as a Service (LaaS) biedt een laagdrempelige omnichannel loyaliteitsoplossing voor het uitgeven, beheren en benutten van klantkaarten. Ook creëer, beheer en verzilver je eenvoudig vouchers en coupons, zowel online als aan de kassa. Bovendien kun je de (uiteenlopende) spaarprogramma’s flexibel organiseren. Zo zet je simpel jouw loyale klanten op de eerste plaats. Onze oplossing is snel in te zetten en eenvoudig te koppelen aan de webshop, kassa-, backoffice- en overige systemen. LaaS is volledig cloud-gebaseerd en AVG compliant en wordt in Nederland gehost. Bovendien is het voor elk bedrijf toegankelijk, want er zijn geen uitgebreide investeringen nodig.

Combinatie met Qiri
Met LaaS is het klantbeheer volledig geïntegreerd in het systeem. Klant- en transactiedata kunnen direct ingezet worden voor het optimaliseren van het spaarprogramma en de customer journey. LaaS kan eenvoudig gecombineerd worden met Qiri voor het personaliseren van aanbiedingen en promoties.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.