HOME / Diensten / Campagnemanagement

Campagnemanagement

Campagnemanagement een stap verder dan ‘gewoon’ het uitvoeren van een marketing campagne. Campagnemanagement gaat om het samenbrengen van mensen, procedures, systemen en databases in een proces om succesvolle marketing campagnes op te zetten en uit te voeren. Zo verhoog je het klantrendement.

Uitgekiende marketingcampagnes

Campagnemanagement wordt steeds belangrijker nu de omvang en de complexiteit van marketingcampagnes toeneemt. Campagnemanagement gaat een stap verder dan ‘gewoon’ het uitvoeren van een marketingcampagne. Het toepassen ervan helpt processen efficiënt in te richten, fouten en risico’s in kaart te brengen en te voorkomen, het overzicht te behouden, een geïntegreerde aanpak te realiseren en zorgt voor meerwaarde voor de klant. Campagnemanagement klinkt dus als een heel logische toepassing. En dat is het ook!

Bedenken, uitvoeren, evalueren en verbeteren

Vandaag de dag gaan marketing en campagne management hand in hand. Met de voortdurende veranderingen in het marketinglandschap is dit geen vreemde ontwikkeling. Bij campagne management draait het om het plannen, bedenken, ontwerpen, uitvoeren en controleren van marketing campagnes. Zodra de campagne draait, worden KPI’s geëvalueerd en waar nodig aangepast. Zowel data als ict spelen bij  campagne management een prominente rol.

Hulp nodig bij het op- en uitzetten van jouw campagne(s)? En zorgen dat het een succes wordt? De professionals van Sellvation houden continu grip op jouw campagne en zorgen door middel van overzichtelijke rapportages dat je altijd up to date bent.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.