Hoe wij werken

De route naar online succes

Uitdaging

De wereld zit vol kansen, maar ook vol uitdagingen. Hoe haal ik het meeste uit mijn klantdata? Hoe kunnen systemen gekoppeld worden? Hoe maak ik mijn marketingcampagnes nog succesvoller? Uitdagingen die bij voorkeur gisteren nog getackeld moesten worden. En het liefst met de oplossing van morgen.

Wat je uitdaging ook is, Sellvation is je favoriete digitale collega: deskundig, vooruitstrevend en snel. Wij werken niet vóór je, maar mét je.

Oplossing

Sellvation helpt al bijna 20 jaar bedrijven op het gebied van digitale marketing en het inzetten van klantdata. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers bij het uitvoeren van marketingwerkzaamheden. Naast onze eigen SaaS applicaties op het gebied van Artificial Intelligence en digitale marketing, ondersteunen wij opdrachtgevers ook met diverse andere marketingtools en -applicaties.

Onze experts zoeken samen met jou naar het beste antwoord voor jouw vraagstuk. Oplossingen zijn er in allerlei soorten en maten, maar wij zorgen alleen voor oplossingen op maat.

Resultaat

Sellvation werkt! Dat vinden wij niet alleen, maar vooral onze klanten. En waarom ze dat vinden? Wij beloven niet alleen resultaat, maar maken dat ook gewoon waar. Zonder gebakken lucht, maar met veel passie, een schat aan ervaring en de beste techniek halen we het maximale rendement uit jouw marketingbudget. Wij maken het niet mooier. Ons resultaat spreekt voor zich en dat is al mooi genoeg.

Wij groeien. Doe jij mee?

Cases

Digitale oplossingen van uitdaging tot resultaat

Dit is een test casus van NHA

Samenvatting: Verder is o.a. de functionaliteit voor het aanvragen van een studiegids vereenvoudigd, kunnen gebruikers cursussen of opleidingen tijdelijk opslaan (wishlist) om later te bekijken en is er meer aandacht voor de ervaringen van studenten van NHA. Deze functionaliteiten stimuleren kleine acties op de website, waardoor gebruikers eerder over zullen gaan tot conversie (Cialdini)

Vivamus malesuada mauris nunc, eu tincidunt dui commodo sit amet.

In venenatis tempus erat quis sagittis. Praesent aliquam dui et tellus mollis.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

PLUS speelt met Dark Mode in op de voorkeur van nieuwsbriefontvangers

Proin posuere ligula id cursus blandit. Aliquam a aliquet quam, ac laoreet libero.

Pellentesque sodales dui quis orci varius gravida. Duis egestas rhoncus dolor

Aliquam erat volutpat. Aliquam aliquet sem eget nunc hend rerit, non accumsan.
Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.