Oplossingen

Voor ieder marketingprobleem de juiste oplossing

Qiri; dé AI tool voor de retail

Met behulp van slimme algoritmen en machine learning maakt Qiri het mogelijk klanten realtime relevante aanbiedingen en content te sturen. De applicatie koppelt aankoopgedrag, persoonlijk voorkeuren en demografische gegevens aan elkaar om bezoekers de optimale customer journey te bieden.

CCMp; maakt communicatie met klanten eenvoudig

Met CCM professional heb je een krachtig SaaS-softwarepakket in handen. Het systeem bestaat uit een CRM-, CMS- en EMS-module. Customer Managed Relationships (CRM) zorgt voor één centrale klantendatabase voor alle contactmomenten.

Bloomreach; het ultieme platform voor data-driven marketeers

Het Bloomreach CDP  (voorheen Exponea) is een zeer uitgebreid customer data platform voor cross-device tracering en analyse van klantgegevens. Verzamel gegevens uit alle mogelijke bronnen en creëer een zo volledig mogelijk klantprofiel en vertaal dit direct naar succesvolle marketingcampagnes.

Marketing Cloud; haal het maximale uit klantrelaties

Met het engagementplatform Marketing Cloud van Salesforce heb je de mogelijkheid om je klanten met een individuele benadering aan te spreken en bied je hen alleen díe informatie waar zij op dat moment behoefte aan hebben. De meerwaarde van Marketing Cloud komt vooral tot uiting bij gebruik binnen het Salesforce-ecosysteem. Door Marketing Cloud te verbinden met Salesforce CRM verbind je ook de afdelingen marketing, verkoop en service.

Cases

Digitale oplossingen van uitdaging tot resultaat

Dit is een test casus van NHA

Samenvatting: Verder is o.a. de functionaliteit voor het aanvragen van een studiegids vereenvoudigd, kunnen gebruikers cursussen of opleidingen tijdelijk opslaan (wishlist) om later te bekijken en is er meer aandacht voor de ervaringen van studenten van NHA. Deze functionaliteiten stimuleren kleine acties op de website, waardoor gebruikers eerder over zullen gaan tot conversie (Cialdini)

Vivamus malesuada mauris nunc, eu tincidunt dui commodo sit amet.

In venenatis tempus erat quis sagittis. Praesent aliquam dui et tellus mollis.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

PLUS speelt met Dark Mode in op de voorkeur van nieuwsbriefontvangers

Proin posuere ligula id cursus blandit. Aliquam a aliquet quam, ac laoreet libero.

Pellentesque sodales dui quis orci varius gravida. Duis egestas rhoncus dolor

Aliquam erat volutpat. Aliquam aliquet sem eget nunc hend rerit, non accumsan.
Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.