HOME / Diensten / Maatwerk applicaties

Maatwerk applicaties

Een maatwerk apllicatie of koppeling kan soms een aantrekkelijke oplossing zijn om aansluiting te houden bij bedrijfsprocessen of bestaande systemen nog succesvoller in te zetten. Met onze effectieve en gunstige maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat bedrijven een concurrentievoordeel verkrijgen.

Maatwerk applicaties en koppelingen

Soms zijn standaardoplossingen niet toereikend genoeg. Bijvoorbeeld omdat ze net niet aansluiten bij de operationele processen. Of omdat ze achterhaald zijn door nieuwe technologische ontwikkelingen. Daarom biedt Sellvation software op maat. Maatwerk applicaties die speciaal naar jouw wensen zijn ontworpen, waardoor je je nooit meer stoort aan een systeem dat niet bij jou en jouw organisatie past.

En werk je nu met verschillende softwarepakketten en denk je weleens: kan dit niet sneller? Beter? Efficiënter? Dat wil niet zeggen dat de huidige software niet meer voldoet, maar wellicht kan een slimme koppeling tussen de verschillende softwaresystemen dé oplossing zijn!

Haal meer uit je bestaande systemen

Hoewel kant-en-klare softwareoplossingen steeds verfijnder en flexibeler worden, komt het regelmatig voor dat deze niet het pasklare antwoord zijn op elk vraagstuk. Bij standaard software heb je vaak te maken met overbodige of juist ontbrekende functies. Maatwerk applicaties bieden dan uitkomst. Deze software bevat immers alle functies die jouw organisatie nodig heeft, niet meer en niet minder. Met behulp van geavanceerde technologie ontwerpt, bouwt en implementeert Sellvation maatwerk applicaties die precies doen waar jouw organisatie om vraagt. Andere voordelen? Je hebt zelf in de hand wat de kosten zijn, de maatwerk applicatie kan op ieder moment worden aangepast en in tegenstelling tot standaard software is het ook nog eens flexibel. Zo kan deze software eenvoudig gekoppeld worden aan andere systemen.

Daarnaast biedt Sellvation ook maatwerk koppelingen. Een uitkomst bij bedrijven waarvan de verschillende softwaresystemen wél (gedeeltelijk) dezelfde data gebruiken, maar niet met elkaar communiceren. In veel gevallen is het dan niet nodig om andere systemen te implementeren, maar voldoet een koppeling op maat.

Naast maatwerk applicaties en maatwerk koppelingen kun je bij Sellvation ook terecht voor maatwerk apps, maatwerk webapplicaties en maatwerk websites.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.