PLUS speelt met Dark Mode in op de voorkeur van nieuwsbriefontvangers

Sinds 1 september verstuurt PLUS nieuwsbrieven die geoptimaliseerd zijn voor Dark Mode. Dark Mode is een kleurenschema met heldere tekst op een donkere achtergrond dit in tegenstelling tot de standaard donkere tekst op een lichte achtergrond.

Volgens Rick Severs, E-mail Marketeer van PLUS Retail, is er een toenemend gebruik van Dark Mode in de verschillende e-mailclients. Met een hoger contrast wordt het lezen van nieuwsbrieven comfortabeler en is het minder vermoeiend voor de ogen, vooral in een donkere omgeving.

PLUS heeft de Dark Mode voor de PLUS Nieuwsbrief samen ontwikkeld met Sellvation marketing. Bart Freriks van Sellvation marketing geeft aan dat Dark Mode een snel opkomende ontwikkeling is. Daarom is het belangrijk om als organisatie na te gaan of je nieuwsbrief in Dark Mode nog goed leesbaar is en je huisstijl bij alle nieuwsbriefontvangers goed tot zijn recht komt. Dit is geen eenvoudige klus maar laat je nieuwsbriefontvangers wel zien dat je inspeelt op de ontwikkelingen en behoeftes in de markt.

Meld je aan op de PLUS Nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste aanbiedingen, lekkere recepten en exclusieve winacties (in Dark Mode) in je inbox: http://www.plus.nl/nieuwsbrief

Wil je ook je advies hoe je je nieuwsbrief geschikt kunt maken voor Dark Mode? Neem dan contact op met Leendert Rijnsburger.

Blogs

Handige updates, tips en trends

Retail Recruitment anno 2023: heb jij je zaakjes op orde?

Het vinden van geschikt personeel is lastiger dan ooit. Dat merkt vooral de detailhandel. En dit geldt niet alleen voor kleine zelfstandige ondernemers, maar ook voor grote retailorganisaties. Hoe vis je het best in een nagenoeg lege vijver?

Doen! Interactie in e-mailmarketing

Er zijn tig redenen om te investeren in e-mailmarketing. Bijvoorbeeld om leads te genereren, klanten te informeren en/of producten te verkopen. Welk doel je ook nastreeft; maak je e-mailmarketing interactief!

Hulp nodig met Salesforce Marketing Cloud?

Onze experts beschikken over uitgebreide kennis van Salesforce Marketing Cloud producten om inspirerende en gepersonaliseerde digitale klantervaringen te creëren. Zij kennen alle ins en outs en kunnen voor een korte of lange tijd jouw marketingteam versterken.