Nieuwe functionaliteiten in Qiri

Wij zijn trots op de lancering van de nieuwe versie van Qiri, dé AI tool voor de retail. Behalve dat een aantal algoritmes sterk verbeterd is, hebben we nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Wij zijn trots op de lancering van de nieuwe versie van Qiri, dé AI tool voor de retail. Behalve dat een aantal algoritmes sterk verbeterd is, hebben we nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Hierdoor kun je je klanten volledig geautomatiseerd de meest optimale aanbiedingen, relevante upsell en crosssell suggesties en gepersonaliseerde content aanbieden.

Toevoegingen
De nieuwe versie van Qiri zorgt voor meer logica bij de bestaande algoritmes. Zo zijn er twee bewerkingsniveaus toegevoegd. De vernieuwde versie maakt het mogelijk om zowel aan de data-input kant als aan de data-output kant, klantspecifieke bewerkingen uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk algoritmes volledig op de specifieke situatie van de klant in te zetten.

Het tweede niveau heeft te maken met het combineren van algoritmes en de uitkomsten van algoritmes. We hebben logica toegevoegd waardoor we kunnen tracken welke suggestie de klant heeft gehad. Deze uitkomsten kunnen vervolgens gebruikt worden voor een volgend advies.

Het zal niet de laatste keer zijn dat Qiri nieuwe toevoegingen krijgt; het artificial intelligence platform blijft altijd in beweging. En het unieke is dat Sellvation de mogelijkheden van Qiri kan afstemmen op jouw wensen!

Meer weten?
Wil jij weten wat (deze nieuwe versie van) Qiri voor jouw organisatie kan betekenen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan direct een één op één gesprek in. Onze professionals vertellen je er graag alles over!

Blogs

Handige updates, tips en trends

Direct-to-Consumer (D2C) marketing: doe jij het al?

Effectievere marketing tegen lagere kosten; klinkt dat jou ook als muziek in de oren? Dan heb jij vast al gehoord van Direct-to-Consumer (D2C) marketing. Hierbij bouw je een directe relatie op met je (eind)klant. Bovendien verzamel je zo nauwkeurige gegevens én creëer je gepersonaliseerde ervaringen.

‘Rad van Fortuin’ campagne voor SPAR

SPAR bestaat 90 jaar en viert dat uitgebreid met haar medewerkers en klanten. SPAR vroeg Sellvation marketing mee te denken over het mogelijk maken van een actie voor haar klanten.

Release CCM professional 2.0

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan verschillende aanpassingen en verbeteringen in CCM professional. De meest in het opspringende verandering is de volledig nieuwe look & feel van de applicatie.