HOME / CASES / NHA casus

Dit is een test casus van NHA

Introtekst: Na een analyse van de huidige website bleek dat deze enigszins chaotisch was opgezet. Het groeiende aanbod opleidingen en cursussen had in de afgelopen jaren niet altijd een logische plek gekregen. Hiermee kon verwarring ontstaan bij de bezoeker wanneer er door de website geklikt werd of was het lastig om bepaalde cursussen en opleidingen terug te vinden.

Kenmerken

Kenmerken:

  • SEO-structuur van de nieuwe website uitwerken
  • Begeleiding SEO overgang oude naar nieuwe website
  • Herstructurering van de website t.b.v. usability
  • Optimalisatie van de conversiepaden
  • Functioneel ontwerp (wireframing) van alle pagina’s
  • Adviseren bij design en ontwikkeling van de website
Toegepaste diensten

Uitdaging

Uitdaging: Eén van de belangrijkste pagina’s op de website betreft de opleiding-detailpagina, vergelijkbaar met een productpagina in een webshop. Increase heeft veel tijd en aandacht besteed aan deze pagina om ervoor te zorgen dat belangrijke elementen een promintente plek krijgen en de grote hoeveel tekst en uitleg een goede plek krijgt.

Oplossing

Oplossingtekst: Aan de hand van wireframes heeft Increase een opzet gemaakt van de nieuwe website voor NHA. Hiermee wordt duidelijk, zonder invloed van design, welke elementen geplaatst worden op de website en waarom, welke functionaliteiten verwerkt moeten worden en hoe deze werken.

Toegepaste diensten:

Data-driven marketing
Data management

Resultaat

Resultaat: Vanaf het begin het Increase gekozen voor een focus op het eenvoudig vinden van een opleiding door de bezoekers van de website. Daarom heeft de zoekfunctie een promintente plek op de homepage en vervolgpagina’s op de website gekregen. Op de homepage is de zoekfunctie de belangrijkste functionaliteit en ligt de focus hier ook op. Op vervolgpagina’s is de zoekfunctie gemakkelijk te vinden en te gebruiken.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.