Dynamische e-mail voor PLUS Retail

PLUS Retail vroeg het team van Sellvation marketing om een interactieve e-mail met tooltips in het kader van haar Kiekeboebox-campagne.

Wanneer je in de e-mail met de muis over een tooltip gaat, komt er een tekstblok tevoorschijn. Hierin staat dan een handig weetje over baby’s”, aldus Bart Freriks, Campaign Manager bij Sellvation marketing. Ook wilde het bedrijf dat er in de e-mail gebruik werd gemaakt van bewegende elementen.

Oplossing
Bart: “Om dit te realiseren hebben we gekozen voor een bepaalde techniek die door Gmail en Apple Mail ondersteund wordt. Dit geldt ook wanneer er vanuit de e-mail naar de online versie wordt doorgeklikt. Bij de e-mailcliënts waar deze techniek niet of beperkt wordt ondersteund, hebben we gekozen voor een fallback afbeelding. Deze genereert tevens direct een doorklik naar de online versie.”

Resultaat
Het eindresultaat is een aantrekkelijke interactieve e-mail waarbij op een pakkende manier feitjes en weetjes te ontdekken zijn. Bovendien maken de bewegende elementen d.m.v. gifjes deze mail extra boeiend. Zo gaat er bijvoorbeeld een koelkast open, wanneer je met je muis over de afbeelding van de koelkast gaat. En kruipt er een baby van links naar rechts over het scherm heen.

Blogs

Handige updates, tips en trends

Direct-to-Consumer (D2C) marketing: doe jij het al?

Effectievere marketing tegen lagere kosten; klinkt dat jou ook als muziek in de oren? Dan heb jij vast al gehoord van Direct-to-Consumer (D2C) marketing. Hierbij bouw je een directe relatie op met je (eind)klant. Bovendien verzamel je zo nauwkeurige gegevens én creëer je gepersonaliseerde ervaringen.

‘Rad van Fortuin’ campagne voor SPAR

SPAR bestaat 90 jaar en viert dat uitgebreid met haar medewerkers en klanten. SPAR vroeg Sellvation marketing mee te denken over het mogelijk maken van een actie voor haar klanten.

Release CCM professional 2.0

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan verschillende aanpassingen en verbeteringen in CCM professional. De meest in het opspringende verandering is de volledig nieuwe look & feel van de applicatie.