HOME / Oplossingen / Marketing Cloud; haal het maximale uit klantrelaties

Marketing Cloud; haal het maximale uit klantrelaties

Met het engagementplatform Marketing Cloud van Salesforce heb je de mogelijkheid om je klanten met een individuele benadering aan te spreken en bied je hen alleen díe informatie waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Kort gezegd: je benadert dus je klanten met de juiste boodschap met de juiste toon op het juiste moment en je springt eenvoudig in op veranderende situaties met relevante digitale marketing. Met Marketing Cloud kun je dus gemakkelijk persoonlijke 1 op 1 flows versturen, maar ook nieuwsbrieven in grote getalen (en alles daartussen…). Het AMP-script (Accelerated Mobile Pages) zorgt voor gepersonaliseerde dynamische content op basis van data (persoon/winkel/aankoop/profiel).

Verbinden en benutten

De meerwaarde van Marketing Cloud komt vooral tot uiting bij gebruik binnen het Salesforce-ecosysteem. Door Marketing Cloud te verbinden met Salesforce CRM verbind je ook de afdelingen marketing, verkoop en service. Hierdoor hebben deze afdelingen altijd toegang tot alle klantcontacten.

Salesforce Marketing Cloud biedt tal van mogelijkheden om het beste uit je klantrelaties te halen. Niet voor niets wordt het wereldwijd gebruikt door (middel)grote organisaties en multinationals.

Wat doen wij:

  • Integratie en het ontsluiten van data
  • Inrichten van customer journeys
  • Regisseren en uitvoeren van marketingcampagnes
  • Automatiseren van dataprocessen (import/export, segmentaties, selecties, etc.) en campagnes
  • Ontwerpen en bouwen van uitingen, zoals e-mailnieuwsbrieven (e-mails en templates)
  • Doelgroepselectie en verzending van e-mailnieuwsbrieven
  • Managen van de werkomgeving (zoals het achterhalen en oplossen van foutmeldingen, het contact met salesforce helpdesk, opruimen van oude assets en het beantwoorden van vragen)
Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.