HOME / Oplossingen / Jobber recruitmentplatform

Jobber maakt recruitment slim en doeltreffend

Het vinden van geschikt personeel is lastiger dan ooit. Dit geldt ook voor retailorganisaties met meerdere winkels. Met het nieuwe recruitmentsysteem Jobber wordt het werven van personeel echter een stuk simpeler en effectiever. Het hoofdkantoor zorgt (eenmalig) voor de juiste input, waar vervolgens alle aangesloten winkels van profiteren.

De werving en selectie van nieuwe medewerkers is niet alleen een issue van de (zelfstandige) ondernemer, maar ook van de grotere retailorganisatie die meerdere winkels heeft. Het ontbreekt deze organisaties vaak aan een decentraal wervingssysteem. Dit zorgt ervoor dat het hoofdkantoor bij elke werving- en selectieprocedure betrokken moet worden. Sellvation heeft daarom het recruitmentsysteem Jobber op de markt gebracht. Hierdoor wordt het werven van personeel een stuk eenvoudiger en doeltreffender. Het hoofdkantoor zorgt voor de juiste input wat vervolgens álle aangesloten winkels kunnen benutten. Door Jobber ben je als organisatie in staat de merkwaarden te waarborgen zonder elke vacature te checken op juistheid van de teksten en of de inhoud aansluit bij de missie van de organisatie. Hiermee krijgt ook je recruitmentmarketing een aanzienlijke boost.

Minimale inspanning, groots resultaat

De rol van de centrale HRM organisatie beperkt zich dus tot het eenmalig inrichten van de juiste procedures en het schrijven van teksten die aansluiten bij de meest voorkomende vacatures. De winkels kunnen deze standaardteksten en logica gebruiken om snel vacatures te plaatsen en direct zelf sollicitaties af te handelen. Zo hoeft er bij het opstellen van de vacaturetekst alleen ingevuld te worden om welke functie en om hoeveel uur het gaat. Jobber vult automatisch de juiste teksten, standplaats en arbeidsvoorwaarden toe en voegt bijvoorbeeld afbeeldingen en routebeschrijving toe; altijd in de juiste huisstijl en tone of voice die bij het bedrijf hoort. Ook maakt het systeem een selectie van sollicitanten op basis van de ingevulde vragenlijst. Bovendien maakt het systeem automatisch een koppeling met onder andere AFAS, zodat alle gegevens ook direct in het personeelsinformatiesysteem terug te vinden zijn.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.