HOME / Oplossingen / Datatrics

Datatrics; het personalisatie tool voor webshop, content en SEA & display advertenties

Datatrics heeft gepersonaliseerde marketing en marketing automation mogelijk gemaakt voor duizenden MKB bedrijven over de gehele wereld. De interface van Datatrics is zo gebruiksvriendelijk, dat je zonder IT-kennis campagnes en customer journeys kunt opstellen.

Datatrics is een cloud software, ook bekend als een Customer Data Platform (CDP). Net als Sellvation marketing gelooft Datatrics in de kracht van datadriven marketing. Door een stukje code op de website te plaatsen implementeer je Datatrics in je webshop of website. Vanaf dat moment worden gegevens verzameld over het gedrag van je bezoekers. Met behulp van deze data wordt per unieke klant een 360 graden klantprofiel gemaakt, dat zal worden verrijkt met hun online gedrag.

Deze profielen worden gebruikt om gepersonaliseerde content te tonen in iedere fase van de customer journey op je website en webshop. Omdat je relevanter communiceert zal de klantervaring verbeteren en uiteindelijk het  conversiepercentage toenemen.

 

Verhoog de marketing-ROI

De tool Datatrics is een ondersteuning voor personalisatie, maar het denkwerk achter personalisatie is het belangrijkst. Het toepassen van persuasion principes, continu A/B testing, specifieke strategieën voor jouw businessmodel en het maken van bezoekers segmenten en funnels kan de tool niet realiseren. De mix van een tool en slimme marketingcampagnes zorgen voor een optimaal resultaat voor conversieverhoging.

Sellvation marketing zorgt niet alleen voor een perfecte implementatie, maar ondersteunt ook bij het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van marketingcampagnes in Datatrics. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat en is de terugverdientijd van je investering minimaal.

Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over Datatrics of hoe Sellvation marketing je kan ondersteunen bij het realiseren van het beste resultaat met behulp van Datatrics.

Kijk op de website van Datatrics voor meer informatie over het platform en laat je inspireren door verschillende case studies.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.