HOME / Oplossingen / Bloomreach CDP; het customer data en experience-platform

Bloomreach; het ultieme platform voor data-driven marketeers

Het ultieme doel van elke data-driven marketeer: weten wat de klant doet/wil en klantgegevens continu verrijken met essentiële en ingenieuze toepassingen, waardoor je direct gepersonaliseerde campagnes voor individuele klanten compleet geautomatiseerd kunt uitvoeren. Een utopie? Nee, het Bloomreach Customer Data Platform maakt het mogelijk!

Het enige CDxP in de markt

Een Customer Data Platform (CDP) verzamelt alle gegevens van het gehele klantenbestand op één plek. Hierdoor wordt er een volledig en eenduidig beeld van elke klant gecreëerd, waarmee je meer zicht op je doelgroep krijgt en je verborgen patronen in klantgedrag kunt blootleggen. Met de geavanceerde analytische functionaliteiten kun je alle benodigde gegevens opvragen en visualiseren. Deze analyses kun je gebruiken om je marketingcampagnes efficiënter en effectiever te maken.

Bloomreach Customer Data Platform gaat echter nóg een stap verder: behalve een up-to-date CDP kun je met het Bloomreach CDP klanten een gepersonaliseerde ‘experience’ bieden: CDxP. Het Bloomreach CDP bevat meerdere ingebouwde kanalen om direct vanuit het CDP volledig geautomatiseerd campagnes uit te voeren. Het Bloomreach CDP helpt om de loyaliteit van klanten te vergroten en de winst te maximaliseren door de juiste klanten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Zonder enige moeite en met een groots effect!

 

Kijk op CDP-expert.nl voor meer informatie en whitepapers over het Bloomreach/Exponea CDxP en customer dataplatformen.

Hoe wij werken

Problemen kennen wij niet, wel uitdagingen. En voor elke uitdaging zoeken wij een oplossing op maat. Want dát zorgt voor het beste resultaat.

Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.