Diensten

Wij ondersteunen bedrijven met verschillende marketing- en datadiensten

Data management

Wil je meer controle over je eigen data en zo snel en eenvoudig mogelijk data uit verschillende systemen koppelen? Sellvation marketing biedt graag de helpende hand. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren databases en datakoppelingen zodat alle relevante data beschikbaar is op één centrale plek binnen de organisatie.

Campagne management

Campagnemanagement een stap verder dan ‘gewoon’ het uitvoeren van een marketing campagne. Campagnemanagement gaat om het samenbrengen van mensen, procedures, systemen en databases in een proces om succesvolle marketing campagnes op te zetten en uit te voeren. Zo verhoog je het klantrendement.

Artificial intelligence

Artificial Intelligence: Schieten met losse flodders of liever met scherp? Ken je klant en speel in op zijn behoeftes met het juiste aanbod, op het juiste moment en met het juiste kanaal. Sellvation marketing heeft niet alleen de juiste tools maar ook ruime ervaring in het optimaal gebruik maken AI voor effectieve marketingcampagnes.

Data-driven marketing

Met data-driven marketing personaliseer je marketingcampagnes op basis van beschikbare informatie over klanten. Wij helpen je met analyse, advies en het creëren, onderhouden en verrijken van klantprofielen. Die informatie kun je gebruiken om je content en campagnes af te stemmen op het gedrag van je doelgroep.

E-mail marketing

E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Sellvation marketing helpt bedrijven de voordelen van e-mail marketing optimaal te benutten. Zowel op strategisch niveau als in de uitvoering van de marketingcampagnes.

Maatwerk applicaties

Een maatwerk applicatie of koppeling kan soms een aantrekkelijke oplossing zijn om aansluiting te houden bij bedrijfsprocessen of bestaande systemen nog succesvoller in te zetten. Met onze effectieve en gunstige maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat bedrijven een concurrentievoordeel verkrijgen.

Cases

Digitale oplossingen van uitdaging tot resultaat

Dit is een test casus van NHA

Samenvatting: Verder is o.a. de functionaliteit voor het aanvragen van een studiegids vereenvoudigd, kunnen gebruikers cursussen of opleidingen tijdelijk opslaan (wishlist) om later te bekijken en is er meer aandacht voor de ervaringen van studenten van NHA. Deze functionaliteiten stimuleren kleine acties op de website, waardoor gebruikers eerder over zullen gaan tot conversie (Cialdini)

Vivamus malesuada mauris nunc, eu tincidunt dui commodo sit amet.

In venenatis tempus erat quis sagittis. Praesent aliquam dui et tellus mollis.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

Donec congue massa ut sapien ornare, in tempus dui placerat. Quisque placerat.

PLUS speelt met Dark Mode in op de voorkeur van nieuwsbriefontvangers

Proin posuere ligula id cursus blandit. Aliquam a aliquet quam, ac laoreet libero.

Pellentesque sodales dui quis orci varius gravida. Duis egestas rhoncus dolor

Aliquam erat volutpat. Aliquam aliquet sem eget nunc hend rerit, non accumsan.
Ons team

Vooroplopen in een wereld
die continu in beweging is

De experts van Sellvation zijn zonder uitzondering bevlogen en nieuwsgierig. Mooi, maar in onze wereld is het ook een must. Met al die technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, is stilstaan geen optie.